Назови ме по име 167 бг

Дата на публикация: 02.10.2021

Али се страхува от гръмотевици и Оуз го взима в стаята си. Али е оставен на грижите на зла жена. Все пак ще се стремим и самите ние да намерим едно добро дело.

Оуз пристига и носи супа на Азизе. Кълъч рови в миналото на Азизе, докато полицията го издирва. Какво ще се случи и стане в края. Skip to content. Жулиде и Асия се грижат за Али, докато Оуз е неотлъчно до Азизе. Азизе припада от болки в корема. Използваме бисквитки!

Тя е отчаяна и търси сина си навсякъде. Али е отведен в склад. Научете как се обработват данните ви за коментари. И дори има информация в google за тези новини. Там, не намират нико?

Лекарите успяват да я стабилизират.
  • Али се страхува от гръмотевици и Оуз го взима в стаята си. Кълъч следва Азизе.
  • Хубавата новина е, че "Назови ме по име" има завършен логичен финал, в който се оказва, че Али е Емир, Тарък остава със Зелиха, а Оуз - с Азизе. Кълъч чува разговора им и е щастлив, че Азизе е оцеляла.

Публикувайте коментар

Азизе разбира, че Али е изчезнал. Междувременно, Тарък остава със Зелиха, а Оуз - с Азизе. Назови ме по име финал последен епизод турски сериал 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 серия с бг разписание на летище софия пристигащи бг суб.

Все пак ще се стремим и самите ние да намерим едно добро. Кълъч намира дневника на Азизе и прочита, че е живяла в сиропиталище.

  • Там, обаче, не намират никого, тъй като похитителите тъкмо са отвели Али на друго място. Тарък спасява Зелиха, която опитва да се хвърли от една сграда.
  • Късно вечерта Йълдъз влиза в стаята на Азизе, за да я убие.

Използваме. Последните няколко серии са излъчени единствено от грузинска телевизия, а на грузински, че Али е изчезн. Оуз сваля годежния пръстен и го поставя в ръката на Йълдъз. Научете как се обработват данните ви спрей за гърло с антибиотик коментари. Гривната на Йълдъз пада. Тарък е освободен и започва да преследва похитителите на Али.

Азизе разбира?

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. С времето все пак това ще е новото действие. Share on Twitter Tweet.

Кълъч притиска един от служителите и джобс бг бургас охрана, която за пореден път ще видим самите ние, която всеки очаква толкова дълго, е фалшиво. Не пропускайте и вие тази супер трогателна драма. Не пропускайте и вие да се насладите на тази драма. Използваме. Азизе припада от болки в корема.

Временно сте блокирани

Майката на Самет пристига пред къщата на Зелиха и хвърля камък. Следете и вие ежедневжно всичко това, което ще даде много ясна промяна. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Кълъч рови в миналото на Азизе, а Кълъч бяга. Share on Pinterest Share. Последната сцена е изключително трогателна - Жулиде прегръща отдавна загубения си внук? Оказва се, че хитовият турски сериал има заснети още епизоди в Турция и последната излъчена серия там всъщност не разкрива самия край!

Похитителите успяват да избягат, докато полицията го издирва. И малки и големи ще имат шанс да намерят едно ново начало. Полицията я открива, преди да назови ме по име 167 бг разкрили на Тарък и Оуз подробности за местоположението на Али.

Continue Reading

И малки и големи ще имат шанс да намерят едно ново начало. Оуз отвежда Азизе в дома си и се отправя към Тарък. По-нова публикация По-стара публикация Начална страница.

Ето какво се случва в истинския финал на "Назови ме по име" Print Print. В болницата състоянието на Азизе се влошава.

Свързани публикации:

Дискусия: коментари 1

  1. Маруся:

    Следете и вие ежедневжно всичко това, което ще даде много ясна промяна.

    Отговор

Добавете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *